DJ Zonnewering

Ik Dimi Janssens heb als Schoolverlater in het jaar 1999 direct de passie gevonden in de zonwering sector .Eerst 6 jaar als plaatser bij oa Roger Vercauteren (Wommelgem ) en Boeding ( Harol Hoboken ) maar dan was het de moment om verdere stappen te zetten . In 2005 ben ik begonnen als verkoper bij Winsol Antwerpen om dan een jaar later uit te groeien naar projectleider . Op diezelfde moment is dan ook de zaak D.J.Zonnewering BV ontstaan .

Mijn zaak kan je omschrijven als een groepering van gepasioneerde mensen , van plaatser tem verkoper met hoge afwerkingsnorm . Service en goede communicatie zijn onze sterke punten .Dat kan ook alleen als je met TOP producten werkt. Deze heb ik zorgvuldig uitgezocht in de loop der jaren en kan je vertellen dat ik met mijn ervaring in elk vakgebied een kwaliteits leverancier heb gevonden die kwaliteit , service en afwerking hoog in het vaandel draagt . 

DJ Zonnewering heeft een OUTDOOR toonzaal waar bijna alle producten  tentoongesteld worden. Iedereen kan dus komen kijken ( op afspraak ). 

Bezoek ons of contacteer ons vrijblijvend

Uiteraard kan u op afspraak langskomen zodat u de nodige info kan verkrijgen. DJ Zonnewering komt ook op locatie, zo kan de situatie ter plaatse beoordeelt worden en wordt een oplossing op maat voorgesteld. 

Lokale verankering in Willebroek en steun aan de sport vinden wij belangerijk , dus onze klanten bouwen mee aan Willebroek

Vandaar dat wij de lokale evenementen en sportclubs sponseren :

u kan ons terug vinden als sponsor bij :

R.F.C. Blaasveld ( sponsor van de uitrusting van de jeugd )

Basket Willebroek ( sponsor van de uitrustuing van de jeugd )

T.C. De Duvels ( hoofsponsor Tennis)

Mibobre Breendonk Jaarmarkt ( sponsor)

Sint Jan Basisschool Tisselt ( sponsor AED toestel )

 

Ons Top Team ! 

Dimi Janssens 

Dimi staat als zaakvoerder in voor de verkoop , plaatsing , planning en na service van alle producten.

Jani Peeters

Jani staat in voor alle plaatsingen en herstellingen van alle producten .

Jessy De Schoenmaeker 

Jessy staat in voor de verkoop toonzaal en administratie 

www.weinor.de

www.weinor.de

Onze partners :

roma-benelux logo 2
diaz_logo 2
somfy-expert-logo